Ontkurkt2! – 15 open wijnen bij Bar Gallizia

Waneer: zondag 20 maart 2016 15:00 - 18:30

Wijn- en ciderfeest op zondag 20 maart in bar Gallizia in Amsterdam! Proef die middag 15 open wijnen uit ‘thuisland’ Italië, maar ook uit Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië en Slovenië, plus cider en poiré uit Frankrijk.

Vijf wijnfanaten organiseren dit wijnfeest voor je en laten je graag kennismaken met het mooiste uit hun assortiment. Het feest in Gallizia begint om drie uur ’s middags en duurt in ieder geval tot half zeven. Kom gezellig langs voor een glaasje naar keuze, of een half glaasje als je eigenlijk niet kunt kiezen. Je kunt op verschillende niveaus komen proeven: buena, superba en extravaganza – maar lekker is het gegarandeerd. De deelnemende wijnleveranciers selecteren hun fijnste wijnen en ciders om er een toffe middag van te maken. De deelnemers zijn: www.markvandewijn.nl, www.goodgrapes.nl, www.monega.nl, www.deboerenwijn.nl en pommedor.nl.

Heerlijk hangen die zondagmiddag 20 maart. De belangrijkste ingrediënten op een rij: vrij entree, wijn en cider per (half) glas, ontdek je favoriet, hapje erbij, nog een glaasje, goede gesprekken, heerlijke muziek, vooruit nog een laatste rondje en je weekend is voorbij. Maar wat voor weekend, een om niet snel te vergeten. Boordevol indrukken en kennismakingen, een tour door Europa van Noord naar Zuid met wijn als leidend thema. Zie je graag zondagmiddag 20 maart in bar Gallizia, Javastraat 67 in Amsterdam-Oost!

Waar:
Bar Gallizia

Kaart wordt geladen...