Ontkurkt! – Ciders en Wijnen per glas in Bar Gallizia

Waneer: zondag 20 september 2015 14:00 - 19:00

Ontkurkt! is een waar culinair feestje op zondagmiddag 20 september in bar Gallizia op de Javastraat 67 in Amsterdam-Oost! Wijnen en ciders per heel of half glas, hapjes erbij, lekkere muziek. Wijn is lekker en niet moeilijk en die gedachte willen we delen met zoveel mogelijk mensen.
Proef deze middag wijnen uit Italië, maar ook uit Duitsland, Oostenrijk en Hongarije, plus fijne cider en poiré uit Frankrijk. Heerlijk genieten zoals je dat gewend bent in de op Italiaanse leest geschoeide bar Gallizia, maar dan lekker internationaal. Met naast de Soave uit Italië een Riesling uit Duitsland, een Grüner Veltliner uit Oostenrijk, een Kekfrankos uit Hongarije en een Plant de Blanc (Poiré) uit Normandië.
Vier wijnfanaten organiseren dit wijnfeest voor je en laten je graag kennismaken met het mooiste uit hun assortiment: markvandewijn, Monega/Gallizia, Good Grapes en Pomme d’Or. Het feest in Gallizia begint om 14:00 en duurt in ieder geval tot 19:00. Kom gezellig langs voor een glaasje naar keuze, of een h…alf glaasje als je eigenlijk niet kunt kiezen. Je kunt op verschillende niveaus komen proeven: goed, beter, best – maar lekker is het gegarandeerd. De deelnemende wijnleveranciers selecteren hun fijnste wijnen en ciders om er een toffe middag van te maken. Goed – Beter – Best, oftewel 2 – 3 – 4 euro voor een half glas, 4 – 6 – 8 euro voor een heel glas.

Heerlijk hangen, alles kan, niets hoeft. Hapje, drankje, gezellig deuntje, met een zonnestraal op het terras als het meezit. En anders kruipen we gewoon binnen bij Gallizia lekker tegen elkaar aan. Niet zomaar een bar trouwens, maar nu al favoriet bij ELLE eten, Marie Claire, My Little Blackbook, Mik in Oost en ga zo nog maar even door.

De belangrijkste ingrediënten op een rij: vrij entree, wijn en cider per (half) glas, ontdek je favoriet, hapje erbij, nog een glaasje, goede gesprekken, heerlijke muziek, vooruit nog een laatste rondje en je weekend is voorbij. Maar wat voor weekend, een om niet snel te vergeten. Boordevol indrukken en kennismakingen, een tour door Europa van Noord naar Zuid, de gemiddelde Interrail-trip verbleekt erbij. Zie je daarom graag zondag 20 september in bar Gallizia, Javastraat 67 in Amsterdam-Oost!

Waar:
Javastraat, Amsterdam

Kaart wordt geladen...