Forbidden Fruit Fest – Into the Garden of Eden part II

Waneer: zondag 17 juni 2018 13:00 - 19:00

Groot ciderfeest op zondagmiddag 17 juni in Amsterdam-Noord, op het terras van Café Modern aan het Van der Pekplein. Tijdens de tweede editie van het Forbidden Fruit Fest draait het om cider in zijn puurste vorm. Wat te verwachten? Er zijn zeker zeven geweldige ciderproducenten aanwezig uit Frankrijk, Engeland en Zwitserland, die je kunt bevragen en (be)proeven. Er is een heuse ciderbar met een prachtige selectie puur natuur ciders. En Café Modern kookt allerlei lekkers.

Zonder te overdrijven komen 17 juni een paar van de allerbeste natuurcidermakers in Europa naar het Forbidden Fruit Fest om hun fijnste ciders met jullie te delen. Cyril Zangs, Jacques Perritaz, Todd Studley, Joe Heley, Simon Pacory, Jérôme Forget en Cédric Le Bloas schenken je glazen vol en vertellen graag meer over hun manier van werken. Namelijk met zo min mogelijk ingrijpen, om zo cider in zijn puurste vorm te krijgen. Vooral moet het een gezellige boel worden waar de cider centraal staat en je een hoop verschillende stijlen cider kunt proeven en drinken. Café Modern kookt er heerlijke bordjes bij.

Adam en Eva verloren zich in het Hof van Eden al aan de verboden vrucht, de appel natuurlijk. Tijdens het Forbidden Fruit Fest doen we dit nog eens dunnetjes over. Het liefst met cider in zo puur mogelijke vorm, dus met de hand geraapt, spontaan vergist en met zo weinig mogelijk toegevoegd sulfiet. Het is net vin naturel, de steeds populairder wordende natuurwijn, maar dan van appels en peren gemaakt.

We gaan zondag 17 juni proeven, praten en vooral drinken. Cider per glas, of per fles als je al je vrienden ook wilt bijschenken. Het pleintje naast Café Modern wordt omgetoverd tot Ciderbar voor een dag. Grijp die verboden vrucht alsof er geen morgen is. Wie gaat je uit de Tuin van Eden verbannen?

Het feest vangt aan om 13:00 en we gaan door tot 19:00. Entree 8 euro inclusief fraai proefglas. Vergeet je Adam of Eva kostuum niet!

Wat: Forbidden Fruit Fest – Into the Garden of Eden
Wanneer: zondag 17 juni
Waar: Café Modern, Meidoornstraat 2, Amsterdam-Noord
Hoe laat: 13:00 – 19:00
Hoeveel: 8 euro, inclusief fraai proefglas

Zie ook het evenement op Facebook voor meer info en laatste updates, hier: https://www.facebook.com/events/193274377976791/

Waar:
Café Modern

Kaart wordt geladen...